Poziv za učešće na konferenciji „Mašine i oprema za drvnu/drvoprerađivačku i industriju namještaja“
31.10.2016

Poziv za učešće na konferenciji „Mašine i oprema za drvnu/drvoprerađivačku i industriju namještaja“

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona poziva sve zainteresovane privredne subjekte iz drvoprerađivačke industrije i industrije namještaja da uzmu učešće na konferenciji  „Mašine i oprema za drvnu/drvoprerađivačku i industriju namještaja“.

S ciljem unapređenja razmjene iskustava između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i firmi, te uspostavljanja novih poslovnih kontakata, Predstavništvo njemačke privrede organizuje konferenciju „Mašine i oprema za drvnu/drvoprerađivačku i industriju namještaja“ koja će se održati u četvrtak, 10.11.2016. godine s početkom u 9,00 sati u Sarajevu (Hotel Radon Plaza, Džemala Bijedića 185, Sarajevo).

Konferencija se održava u sklopu programa „Otvaranje novih tržišta za mala i srednja preduzeća 2016“ po nalogu Ministarstva privrede i energije SR Njemačke, koji sprovodi njemačka kompanija em&s GmbH u saradnji sa Predstavništvom njemačke privrede u BiH.

Konferencija će se održati na njemačkom i lokalnom jeziku uz simultani prevod.

Učešće na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu.

U sklopu konferencije postoji mogućnost vođenja individualnih poslovnih razgovora sa njemačkim firmama. U prilogu Vam dostavljamo prijavni obrazac za konferenciju sa kratkim profilima firmi.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na konferenciji i/ili individualnim razgovorima sa njemačkim firmama, molimo Vas da priloženi prijavni obrazac pošaljete najkasnije do 07.11.2016. godine putem e-maila na info@ahk.ba ili putem faksa na 033 295 920. Broj učesnika je ograničen.

Više o načinima prijave (Pozivnica, Prijavni obrazac i Program konferencije) možete pogledati na stranici Vlade Tuzlanskog kantona: 

http://vladatk.gov.ba/aktivnosti-ministarstva-mpp/508-2016/4238-konferencija-masine-i-oprema-za-drvnu-drvopreradivacku-i-industriju-namjestaja

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE