Ministarstvo razvoja i poduzetništva i Agencija FIPA poziva proizvođače električnih ručnih alata za ostvarivanje poslovne saradnje
2.11.2016

Ministarstvo razvoja i poduzetništva i Agencija FIPA poziva proizvođače električnih ručnih alata za ostvarivanje poslovne saradnje

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona poziva sve zainteresovane proizvođače električnih ručnih alata sa područja Tuzlanskog kantona da ostvare poslovnu saradnju sa inostranim partnerom.

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona u saradnji sa Agencijom za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA), a s ciljem privlačenja stranih investicija, aktivno je angažovano u programu za podršku stranim investitorima u BiH.

U okviru navedene saradnje Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) obratila se Ministarstvu sa molbom za pronalaženje zainteresovanih kompanija sa područja Tuzlanskog kantona koji su u mogućnosti da proizvode dijelove za alate prema određenim tehničkim specifikacijama.

Ukoliko ste zainteresovani, ispunjavate uslove iz tehničke specifikacije, imate mogućnosti da ostvarite saradnju sa inostranim proizvođačem, i trebate više informacija možete direktno kontaktirati Agenciju za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) na broj telefona 033/278 098 ili na e-mail: goran.stanojevic@fipa.gov.ba. Kontakt osoba je Goran Stanojević.

Ukoliko iskažete interes za ostvarivanjem poslovne saradnje sa inostranim proizvođačem, potrebno je da o istom obavijestite i Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona kao člana programa za podršku stranim investitorima u BiH.

Više o pozivu i tehničku specifikaciju možete pogledati na: http://vladatk.gov.ba/aktivnosti-ministarstva-mpp/508-2016/4244-ministar-strane-investricije

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE