Poziv kompanijama za učešće na Internacionalnom sajmu kancelarijskog materijala i opreme - ISTANBUL STATIONERY OFFICE 2017
10.1.2017

Poziv kompanijama za učešće na Internacionalnom sajmu kancelarijskog materijala i opreme - ISTANBUL STATIONERY OFFICE 2017

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava sve zainteresovane kompanije sa područja Tuzlanskog kantona da će se u periodu od  22. do 26. februara 2016. godine u Istanbulu održati Internacionalni sajam  kancelarijskog materijala i opreme - ISTANBUL STATIONERY OFFICE 2017.

Posjetu navedenom sajmu organizuje Centar za razvoj odnosa sa BiH - BIGMEV koji u saradnji sa TUYAP FERS poziva privrednike da posjete sajam u periodu od 22.02 do 24.02.2017. godine ili od 23.02. do 25.02.2017. godine.

 

Sajam omogućava razmjenu iskustva i novih pristupa u oblasti kancelarijskog materijala i knjižara. Posjetioci sajma imat će priliku da vide:

  • materijale i opreme za kancelarije;
  • poklone i promotivne materijale;
  • školski pribor, igračke i edukativne igre;
  • pribor i opremu za knjižare.

Sajam mogu da posjete samo dva predstavnika jedne kompanije. Cijena posjete sajmu za jednog učesnika iznosi 111,15 KM (sa PDV-om).

Organizator sajma pokriva troškove smještaja sa doručkom za dvije noći, ulaznicu na sajam  i transfer  od hotela do sajma. Učesnici će biti  smješteni u elitnom  i renomiranom hotelu  sa 4* ili 5* zvijezdica. Posjetitelj ima obavezu da plati svoje putne troškove i izvrši rezervaciju aviokarte. Nije dozvoljena posjeta djeci, kao i osobama koji nisu zaposlenici kompanije. Broj učesnika je ograničen.

BIGMEV poziva sve zainteresovane kompanije da se prijave najkasnije do 06.02.2017. godine.

Više informacija o sajmu ISTANBUL STATIONERY OFFICE 2017 možete potražiti na http://kirtasiyeofisfuari.com/en/ .

Aplikacioni formular, pozivnicu, program i brošuru možete preuzeti na strnici Vlade Tuzlanskog kantona na sljedećem linku: http://vladatk.gov.ba/aktivnosti-ministarstva-mpp/508-2016/4442-poziv-kompanijama-za-ucesce-na-internacionalnom-sajmu-kancelarijskog-materijala-i-opreme-istanbul-stationery-office-2017

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE