Poziv za potencijalne i postojeće poduzetnike i mlade profesionalce za učešće u LEADER projektu u BiH
8.2.2017

Poziv za potencijalne i postojeće poduzetnike i mlade profesionalce za učešće u LEADER projektu u BiH

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava zainteresirane subjekte da je u okviru LEADER projekta u BiH, kojeg implementira Restart i Ivey Business School, objavljen poziv za potencijalne i postojeće poduzetnike, kao i mlade profesionalce za učešće u projektu odnosno eventu koji će se održati u Sarajevu od 08. do 19. maja 2017. godine u Networks-u.

Leader projekat je program lociran u Sarajevu, a odnosi se na desetodnevnu radionicu u okviru koje se unapređuju vještine poduzetnika da razviju lokalna poslovna rješenja koja otvaraju prilike za njihove zajednice. Leader projekat okuplja poduzetnike, menadžere, vlasnike kompanija i mlade profesionalce koji „djeluju lokalno a razmišljaju globalno“. Radionicu će voditi jedan od najvećih eksperata u oblasti biznisa iz Kanade. Po okončanju treninga poslovnih vještina, učesnici radionice razvijaju biznis plan i prezentiraju poslovne ideje potencijalnim investitorima.

Kotizacija za učešće iznosi 30 EUR, a prijavni obrazac, kao i više informacija moguće je pronaći na: http://restart.ba/2017/02/01/call-for-applications-leader-project-first-time-in-bosnia-and-herzegovina/. 

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE