Kako privući finansijska sredstva iz EU fondova
13.2.2017

Kako privući finansijska sredstva iz EU fondova

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona i Obrtnička komora Tuzlanskog kantona u četvrtak 23.02.2017. godine sa početkom u 12.00 h u Bosanskom kulturnom centru Tuzla organizuju radionicu „Kako privući finansijska sredstva iz EU fondova“. Cilj organizacije navedene radionice jeste informisanje i jačanje kapaciteta institucija, organizacija, privrednih subjekata i drugih relevantnih aktera za privlačenje sredstava iz EU fondova, a za finansiranje razvojnih projekata.

Radionicu će voditi dr. sc. Mirko Pešić, stručnjak iz oblasti izrade i implementacije projekata finansiranih od strane Europske Unije, direktor i vlasnik konsultantske kuće Mipes Consulting iz Republike Hrvatske.

Na radionici se očekuje prisustvo predstavnika vladinih institucija, nevladinih organizacija i privrednih subjekata, te će navedena radionica biti i prilika za razmjenu kontakata, iznalaženje potencijalnih partnera i uspostavu saradnje za zajedničke aplikacije za predstojeće pozive u okviru EU i drugih međunarodnih fondova.

Radionica se organizuje u dvije sesije. Prva sesija, koja počinje u 12.00 h namijenjena je predstavnicima ministarstava, komora, jedinica lokalne samouprave, nevladinih organizacija i drugih institucija, dok je druga sesija, čiji je početak zakazan u 13.00 h, namijenjena privrednim subjektima.

S obzirom na ograničen broj mjesta, prijavu učešća na radionici, zainteresirani subjekti mogu izvršiti najkasnije do petka 17.02.2017. godine putem e-mail-a minrp@tk.kim.ba ili telefona 035 369 410.


Agendu radionice možete preuzeti na: http://vladatk.gov.ba/aktivnosti-ministarstva-mpp/519-2017/4531-kako-privuci-finansijska-sredstva-iz-eu-fondova

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE