Poziv privrednim subjektima za iskazivanje interesa za učešće na B2B susretu
27.2.2017

Poziv privrednim subjektima za iskazivanje interesa za učešće na B2B susretu

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona, UD BOMS Expo d.o.o. Gračanica i Općina Gračanica, u saradnji sa Udruženjem građana porijeklom iz Makedonije „Zajedno" Tuzla, u okviru Međunarodnog sajma poduzetništva i obrta Grapos Expo, koji će se održati od 18. do 22. aprila 2017. godine planiraju organizirati B2B (Business to Business susrete) kompanija iz Bosne i Hercegovine i Makedonije.

 

Cilj navedenih susreta jeste povezivanje i unapređenje poslovne saradnje kompanija, a sve cilju doprinosa razvoju poduzetništva i cjelokupne privrede navedenih zemalja.

S tim u vezi, pozivaju se privredni subjekti da iskažu interes za učešće na navedenim susretima ispunjavanjem i dostavljanjem Upitnika za procjenu i iskazivanje interesa za učešće na „Business-to-Business" susretima u okviru Međunarodnog sajma poduzetništva i obrta Grapos Expo 2017.

 

Ispunjeni Upitnik potrebno je dostaviti najkasnije do srijede 08. marta 2017. godine putem e-mail-a minrp@tk.kim.ba, telefaxa: 035 369 437 ili na adresu Rudarska 65, 75000 Tuzla.

 

Upitnik za procjenu i iskazivanje interesa za učešće na B2B susretima možete preuzeti na sljedećem linku: http://vladatk.gov.ba/aktivnosti-ministarstva-mpp/519-2017/4567-poziv-privrednim-subjektima-za-iskazivanje-interesa-za-ucesce-na-b2b-susretu

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE