Poziv firmama iz BiH za učešće na B2B susretima sa privrednicima iz Srbije
30.3.2017

Poziv firmama iz BiH za učešće na B2B susretima sa privrednicima iz Srbije

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava sva zainteresirana preduzeća sa područja Tuzlanskog kantona da će na predstojećem Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, koji će biti održan od 04. do 08. aprila, izlagati značajan broj kompanija iz Srbije. Trećeg dana sajma, 06.04.2017. godine, Privredna komora Srbije će organizovati B2B razgovore sa izlagačima na zajedničkom štandu Republike Srbije.

Pozivaju se kompanije iz Bosne i Hercegovine zainteresovane za učešće na B2B razgovorima sa kompanijama iz Srbije da se  obrate kontakt osobi Ivani Stevanović, savjetniku za regionalnu saradnju i inicijative u Privrednoj komori Srbije putem telefona: +381 11 33 00 900/422, ili e-maila: ivana.stevanovic@pks.rs radi više informacija.

Privredna komora Srbije takođe planira organizovati Dan dobavljača/distributera iz BiH tokom kojih bi se istim predstavili srbijanski izlagači i njihovi proizvodno/uslužni programi u cilju započinjanja saradnje.

Spisak učesnika zajedničkog štanda Srbije:  http://komorabih.ba/poziv-firmamam-iz-bih-za-ucesce-na-b2b-susretima-sa-privrednicima-iz-srbije/

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE