DANI ŽENSKOG PODUZETNIŠTVA 2017: Registrujte se za B2B susrete
11.4.2017

DANI ŽENSKOG PODUZETNIŠTVA 2017: Registrujte se za B2B susrete

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava sve zainteresirane da će se u periodu od 23. do 25. maja 2017. godine u Sarajevu održavati Dani ženskog poduzetništva 2017, koje organizuje Udruženje poslovnih žena u BiH.

Ovogodišnji prioritet manifestacije predstavlja dijalog na temu “Iskustva i prakse lokalnih zajednica u podsticanju poduzetništva žena” i “Poduzetništvo u obrazovnom sistemu naše zemlje”, koji će se odvijati na okruglim stolovima. Krunu manifestacije predstavlja Konferencija, koja će istaći rezultate dobivene na pomenutim okruglim stolovima.

Osim okruglih stolova, u sklopu Manifestacije su predviđeni B2B (Business to Business) susreti i radionice. Teme ovogodišnjih radionica su bitno značajne za funkcionisanje BH privrede, a poduzetnice i poslovne žene iz svijeta, regiona i Bosne i Hercegovine će dobiti priliku da međusobno razmijene stečena iskustva.

Korak dalje na danima poduzetništva, predviđenim za maj ove godine, je afirmacija BiH privrede putem javnog konkursa za izbor “Autentičnog domaćeg BiH proizvoda“, o kojem više informacija možete pročitati na: http://www.upzbih.ba/

B2Bsusreti su planirani za 24. maj 2017. godine, te predstavljaju jedinstvenu priliku za povezivanje poduzetnica. Svi zainteresirani svoje učešće mogu prijaviti popunjavanjem registracijske forme koju možete pronaći na sljedećem linku: http://www.upzbih.ba/2017/03/15/dani-zenskog-poduzetnistva-2017-registrujte-se-za-b2b-susrete/
DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE