Poziv za prijave za učešće u programu „PoWEr“
21.8.2017

Poziv za prijave za učešće u programu „PoWEr“

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava sve zainteresirane da Fondacija 787 u periodu od septembra 2017. do februara 2018. godine održava program ekonomskog osnaživanja „PoWEr“ koji je namijenjen ženama iz Bosne i Hercegovine, koje imaju poslovnu ideju ili su tek registrovale vlastiti biznis.

Program počinje četverodnevnim treningom koji se održava od 14. - 17. septembra 2017. godine u Sarajevu i za cilj ima unapređenje znanja i vještina učesnica, razmjene dobrih praksi, te mentoring u procesu razvoja poslovne ideje u uspješan biznis.

Program je usmjeren i na promovisanje neiskorištenog potencijala ženskog poduzetništva u cilju ohrabrivanja žena u BiH da započnu vlastiti biznis. Između ostalog, učesnice programa će imati priliku uspostaviti dragocjenu mrežu profesionalnih kontakata koji mogu u budućnosti ohrabriti/podržati njihove poduzetničke aktivnosti.

Pozivaju se žene iz Bosne i Hercegovine, od 20 - 50 godina, koje imaju ideju za razvoj biznisa ili su tek registrovale vlastiti biznis, da dostave prijave za učešće u programu PoWEr, najkasnije do 02.09.2017. godine.

Prijava treba sadržavati:

- Curriculum Vitae

- Kratko obrazloženje motiva za pokretanje biznisa (do 300 riječi)

- Kratko obrazloženje poslovne ideje (do 150 riječi)

 

Sve prijave se trebaju dostaviti u elektronskoj formi na email adresu Fondacije 787: info@fondacija787.ba sa naznakom „PoWEr prijava“.

Organizator pokriva troškove prevoza i smještaja učesnica Programa.

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE