Poziv malim i srednjim preduzećima
16.10.2017

Poziv malim i srednjim preduzećima

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava sva zainteresovana mala i srednja preduzeća da se u okviru projekta "Lokalni integrisani razvoj” (LIR) koji sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), a primarno finansira Evropska unija (EU), objavljuje Poziv malim i srednjim preduzećima za iskazivanje interesa za podrškom na provođenju projekata unapređenja tehnološke opremljenosti i obuka za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju za potrebnu radnu snagu u 2017. i 2018. godini.


Krajnji rok za podnošenje prijava je četvrtak, 19. oktobar 2017. godine do 17:00 sati, što potvrđuje datum na otpremnici, poštanski žig ili priznanica. Prijave se mogu dostaviti i lično. Prijave podnesene nakon isteka roka se neće uzeti u razmatranje.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sljedećem linku:http://www.ba.undp.org/content/bosnia_and_herzegovina/en/home/presscenter/articles/2017/09/27/poziv-malim-i-srednjim-preduze-ima-za-iskazivanje-interesa-za-podr-kom-na-projektima-unapre-enja-teh-opremljenosti-i-obuka-za-pre-dokvalifikaciju.html

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE