Poziv na Poslovne susrete (B2B) firmi iz Srbije i Bosne i Hercegovine
8.11.2017

Poziv na Poslovne susrete (B2B) firmi iz Srbije i Bosne i Hercegovine

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava sve zainteresovane predstavnike malih i srednjih preduzeća sa područja Tuzlanskog kantona da BIT Centar Tuzla u saradnji sa članom EEN konzorcija Srbije Institutom Mihajlo Pupin, a u okviru Europske poduzetničke mreže (Enterprise Europe Network), organizuje Poslovne susrete (B2B) firmi iz Srbije i Bosne i Hercegovine koji će se održati u petak, 10.11.2017. godine  u BIT Centru Tuzla, Trg slobode 16 sa početkom u 12,30 sati.

BIT Centar kao dio konzorcija je zadužen za izgradnju i vođenje Evropske poduzetničke mreže u Federaciji BiH (http://www.bitcentar.com/inkubator/een---enterprise-europe-network ). Usluge traženja poslovnih partnera u inostranstvu imaju za cilj da malim i srednjim kompanijama sa prostora koje pokriva Europska poduzetnička mreža (Enterprise Europe Network) olakšaju pronalazak odgovarajućeg poslovnog partnera, bez obzira da li se radi o saradnji u vidu posredništva u trgovini, distribuciji, marketingu, franšizi, zajedničkom ulaganju, proizvodnji ili podugovaranju.

S tim ciljem, BIT Centar kao partner na raspolaganju ima alat za pretraživanje baze podataka poslovne saradnje u koju se unose sve ponude poslovne saradnje iz svih partnerskih organizacija Mreže koja broji preko 600 organizacija u 51 zemlji, među kojima su sve zemlje Europske unije.

Za sve dodatne informacije o planiranim poslovnim B2B susretima (Poziv, Dnevni red i Portfolio firmi predstavnika iz Srbije koje će učestvovati u navedenim poslovnim susretima) možete kontaktirati predstavnike BIT Centra Tuzla na broj telefona: 035/ 304 651, a svoj dolazak potvrditi na e-mail: een@bit.ba ili na prethodno navedeni broj telefona.

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE