Objavljen javni poziv Fondacije tuzlanske zajednice (FTZ) za mlade za učešće u projektu za jačanje poduzetničkih kompetencija pod nazivom „Sam svoj gazda“
12.1.2018

Objavljen javni poziv Fondacije tuzlanske zajednice (FTZ) za mlade za učešće u projektu za jačanje poduzetničkih kompetencija pod nazivom „Sam svoj gazda“

Fondacija tuzlanske zajednice (FTZ) objavila je Javni poziv za mlade sa područja Grada Tuzla za učešće u projektu za start-up poduzetnike kojim se pozivaju sve zainteresovane mlade osobe od 18 do 30 godina sa područja Grada Tuzla da se prijave za učešće u projektu za jačanje poduzetničkih kompetencija pod nazivom „Sam svoj gazda“. Projekat je podržan od strane Evropske unije i realizira se u sklopu United Nations Development Programme (UNDP) projekta ReLoAd (Regional Programme on Local Democracy).

Glavni cilj projekta „Sam svoj gazda“ je da doprinese povećanju zapošljivosti među mladima na području Grada Tuzla, jačanju poduzetničkih kompetencija mladih te stvaranje uslova za njihovo samozapošljavanje.

Prijave se mogu dostaviti najkasnije do 02.02.2018. godine putem e-mail adrese FTZ ( fondtz@fondacijatz.org), poslati poštom ili donijeti lično na adresu: Fondacija tuzlanske zajednice, Pozorišna 13, 75000 Tuzla.

Prva informativna radionica biti će održana u utorak 23.01.2018. godine u MIOC Centru (Zgrada Jupiter, iznad Unicredit banke) 2.sprat u 11.00 sati.

Više informacija o javnom pozivu možete pronaći na sljedećem linku: http://www.fondacijatz.org/page/41/7520

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE