Poziv za učešće na Info danu za objavljeni drugi javni poziv “Challenge fond za inovativne poslovne ideje”
15.3.2018

Poziv za učešće na Info danu za objavljeni drugi javni poziv “Challenge fond za inovativne poslovne ideje”

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona obavještava sve zainteresovane da je u saradnji sa Kantonalnom privrednom komorom Tuzla i Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA organizovano održavanje  Info dana na kojem će se predstaviti objavljeni drugi javni poziv “Challenge fond za inovativne poslovne ideje”.

Info dan će se održati u srijedu 21. marta 2018. godine u 11,00 sati u Kantonalnoj privredenoj komori Tuzla, Trg slobode bb (III sprat).

Challenge fond uspostavljen je u okviru projekta Challenge to change - C2C koji finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasade Švedske u BiH, a koji kroz četiri godine provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća. Partner u projektu je i Region Ostergotland, Istočna Švedska. Cilj projekta je doprinijeti jačem privrednom razvoju u BiH, kao i jačanju saradnje Švedske i BiH.

Više informacija o načinu prijave i javnom pozivu dostupno je u dokumentu Smjernice/Vodič za aplikante koji je moguće preuzeti na www.c2c.ba , a rok za podnošenje prijava je 10. april 2018. godine do 24 sata.

Na Info danu zainteresirani će imati priliku saznati sve detalje o načinu i uvjetima prijave,  iznosima koji stoje na raspolaganju aplikantima i kriterijima koji se moraju ispuniti.

Svoje učešće za sudjelovanje na Info danu potrebno je potvrditi najkasnije do utorka, 20.03. 2018. godine do 14,00 sati na e-mail: edina@kpktz.ba .

Nadamo se da ćete prepoznati značaj ovog događaja i odazvati se našem pozivu.

DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE