Poziv privrednicima za učešće na Kongresu, Izložbi i B2B platformi “Future of Building 2018” u Beču u Austriji
15.3.2018

Poziv privrednicima za učešće na Kongresu, Izložbi  i B2B platformi “Future of Building 2018” u Beču u Austriji

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona obavještava kompanije, institucije, istraživačke ustanove posebno iz oblasti građevinarstva da Vanjskotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije organizuje Kongres, Izložbu i B2B platformu “Future of Building 2018” koje će se održati od 8. do 9. maja 2018.godine u Beču u Austriji.

U središtu dvodnevnog kongresa je pored predstavljanja najnovijih trendova u građevinarstvu prije svega umrežavanje na međunarodnom nivou austrijske građevinske industrije.

Očekuje se prisustvo oko 500 kompanija, institucija i istraživačkih ustanova s područja građevinarstva iz cijelog svijeta.

Kongres se održava 8. maja 2018. godine u Austrijskoj privrednoj komori u Beču i pruža priliku da steknete više informacija o najnovijim tehnologijama, razmjenite projektne ideje za održivu gradnju i visoko-kvalitetne objekte, te pronađete nove projektne partnere.

Drugi dan kongresa, 9. maja 2018.godine planirana je posjeta odabranim projektima na širem području grada Beča.

Registracija se može izvršiti na sljedećem linku: https://buildings2018.b2match.io/page-581 kao i preuzimanje programa, te online ugovaranje termina za B2B susrete i sve ostale potrebne informacije.

Rok za prijavu/registraciju učešća je 30.april 2018.godine.

Učešće na event-u je besplatno, kao i prijava/registracija koja je obavezna.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati gospođicu Raziju Hamidovic iz  Austrijske ambasade - trgovinskog odjela u Sarajevu na broj telefona: 033 267 840 i na e-mail:sarajevo@advantageaustria.org. 

 
DOKUMENTI
Nema dokumenata za ovu vijest.
FOTOGRAFIJE