Poziv poduzetnicima za učešće na poslovnim susretima „Energa b2b 2018“
26.3.2018

Poziv poduzetnicima za učešće na poslovnim susretima „Energa b2b 2018“

Ministarstvo privrede obavještava poduzetnike sa područja Tuzlanskog kantona da će se u okviru 8.međunarodnog sajma energije, rudarstva, zaštite okoliša i prateće industrije ENERGA 2018 koji će se održati 19.06.2018.god. u Centru Skenderija u  Sarajevu organizirati i međunarodni poslovni susreti  „ENERGA b2b 2018“.

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Evropska poduzetnička mreža u Bosni i Hercegovini (EEN) uz podršku Privredne komore FBiH, Fondacije za razvoj odnosa BiH i Turske – BIGMEV, te brojnih međunarodnih organizacija i agencija za podršku biznisu iz Evropske unije i regiona su organizatori poslovnih susreta firmi „ENERGA b2b 2018“ koji imaju za cilj da podrže kompanije u pronalasku internacionalnih partnera na sajmu. Učesnici mogu ugovoriti sastanke sa potencijalnim partnerima u skladu sa svojim potrebama i interesima, te direktno razgovarati o mogućnostima saradnje.

Tematske oblasti poslovnih susreta su sljedeće:

-          Energija

-          Elektrika i elektronika

-          Rudarstvo

-          Zaštita okoliša

-          Metali i proizvodi od metala

-           Mašine i uređaji

-          Građevinarstvo i građevinski materijali

-          Inžinjering, dizajn i konsalting.

Registraciju  za učešće na poslovnim susretima i rezervaciju sastanaka možete  izvršiti besplatno na stranici: http://www.energa2018.talkb2b.net najkasnije do 13.juna 2018. godine

Za sve dodatne informacije  i pomoć prilikom registracije možete konaktirati Sarajevsku regionalnu razvojnu agenciju SERDA, odjel Evropske poduzetničke mreže u BiH, kontakt osoba: Aida Džamalija Duran, tel: +387 33 652 935 i e-mail: aida@serda.ba.

U prilogu se nalazi Poziv i Agenda za međunarodne poslovne susrete „ENERGA b2b 2018“.

FOTOGRAFIJE