Poslovni susreti firmi ENERGA b2b 2019
21.5.2019

Poslovni susreti firmi ENERGA b2b 2019

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona obavještava  domaće i inostrane kompanije  da Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Evropska poduzetnička mreža u BiH (EEN) ) uz podršku Privredne komore FBiH, Fondacije za razvoj odnosa BiH i Turske – BIGMEV, Tuzlanskog sajma, te brojnih međunarodnih organizacija i agencija za podršku biznisu iz Evropske unije i regiona organizuju b2b poslovne susrete firmi u okviru 9.međunarodnog sajma energije, rudarstva, zaštite okoliša i prateće industrije ENERGA 2019 u Centru Skenderija u Sarajevu.

Poslovni susreti firmi ENERGA b2b 2019 će se održati 11. i 12. juna 2019.god. u Centru Skenderija, Sarajevo i imaju za cilj da podrže kompanije u pronalasku internacionalnih partnera na sajmu. Učesnici mogu ugovoriti sastanke sa potencijalnim partnerima u skladu sa svojim potrebama i interesima, te direktno razgovarati o mogućnostima saradnje. Naime, najavljen je  dolazak  ino delegacija i firmi iz Turske, Češke, Slovačke, Austrije i regiona, i ovo bi bila prilika za ostvarivanje konkretnih dogovora o mogućoj saradnji.

U proteklim godinama sajam i prateća konferencija ENERGA svojim sadržajima i strukturom učesnika potvrdili su se kao uspješan i atraktivan poslovni događaj, te svrstali među najznačajnije manifestacije u oblasti energetike u regiji. Sajam ENERGA je mjesto susreta uglednih domaćih i inostranih kompanija na kojem se prezentiraju trendovi, te raznovrsna istraživačka i proizvodna ostvarenja u oblastima proizvodnje i distribucije električne energije, fosilnih goriva, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti, prateće industrije (metalska, mašinska, građevinska i inžinjering), kao i različiti oblici poslovne saradnje, domaćih i inostranih kompanija.

Možete se besplatno registrovati za učešće na poslovnim susretima i rezervisati svoje sastanke  na stranici: http://energa2019.talkb2b.net

Za dodatne informacije i pomoć prilikom registracije možete kontaktirati Sarajevsku regionalnu razvojnu agenciju SERDA, odjel Evropske poduzetničke mreže u BiH, kontakt osoba: Aida Džamalija Duran, tel: +387 33 652 935, e-mail: aida@serda.ba

U prilogu je poziv sa agendom za ENERGA b2b 2019.
FOTOGRAFIJE